Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (2)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (5)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Гащин О$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
1.

Вітенько Т. М. 
Ресурсозберігаючі аспекти застосування кавітаційних пристроїв у технологічних процесах [Електронний ресурс] / Т. М. Вітенько, О. М. Гащин // Энергосбережение. Энергетика. Энергоаудит. - 2011. - № 7. - С. 74-78. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecee_2011_7_12
Попередній перегляд:   Завантажити - 539.484 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Вітенько Т. М. 
Застосування кавітаційних пристроїв у процесах водоочистки на підприємствах молочної промисловості [Електронний ресурс] / Т. М. Вітенько, О. Р. Гащин // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 37. - С. 295-299. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_37_72
Попередній перегляд:   Завантажити - 303.617 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Вітенько Т. М. 
Обґрунтування ефективності застосування кавітаційних пристроїв у технології виробництва кислотного казеїну [Електронний ресурс] / Т. М. Вітенько, О. Р. Гащин // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 39(2). - С. 170-173. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_39(2)__42
Попередній перегляд:   Завантажити - 733.494 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Гащин О. Р. 
Комплексное воздействие гидродинамической кавитации, пероксида водорода и ионов серебра на микроорганизмы Escherichia coli [Електронний ресурс] / О. Р. Гащин, Т. Н. Витенько // Химия и технология воды. - 2011. - Т. 33, № 4. - С. 451-461. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/KhTV_2011_33_4_11
Попередній перегляд:   Завантажити - 482.076 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Гащин О. Р. 
Особенности кинетики обеззараживания воды, содержащей E.coli в условиях гидродинамической кавитации [Електронний ресурс] / О. Р. Гащин, Т. Н. Витенько // Химия и технология воды. - 2008. - Т. 30, № 5. - С. 567-575. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/KhTV_2008_30_5_10
Изучено обеззараживающее действие гидродинамической кавитации на микроорганизмы E. coli в воде. Установлено, что кинетика обеззараживания зависит от интенсивности гидродинамического кавитационного поля, микробной нагрузки и газосодержания. Изучены структурно-морфологические изменения бактерий Е. coli. Показано, что антимикробное действие достигается за счет физико-химических эффектов кавитационного поля, под влиянием которых происходит механическое разрушение клеток, и химического обеззараживания радикалами гидроксила и пероксида водорода.
Попередній перегляд:   Завантажити - 812.367 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського